GAZPACHO VAN TOMAAT & FRUIT
GAZPACHO met tomaat en fruitaus
Benodigdheden:
▢ 8 rijpe vleestomaten of 2 blikken gepelde tomaten ▢ Watermeloen, suikermeloen of cantaloupe ▢ Goede olijfolie ▢ Verse munt ▢ Wijnazijn ▢ Zout.
bereiding
Gebruik 8 heel rijpe vleestomaten of neem gepelde tomaten uit blik. Verse tomaten altijd eerst even koken en ontvellen. Neem 2 schijven watermeloen van ongeveer 1x12 cm en een suikermeloen of cantaloupe. Voeg daar een eetlepel goede olijfolie aan toe, een eetlepel wijnazijn, een mespuntje zout en 6-8 verse muntblaadjes. Snijd alle ingrediënten, stop ze in een blender en mix het geheel tot het helemaal glad is. Zet de gazpacho een uur in de koelkast totdat het goed gekoeld is. Serveer de gazpatcho niet té koud. VerFrissend lekker! 🍉🍈🍅🧂