Pepita Bonita homeDoor opdracht te geven aan Pepita Bonita voor levering, is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is.
 
BETALING
De verkoop van een artikel komt tot stand na betaling middels een IDEAL transactie. IDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hierin doen mee ABN-AMRO, Rabobank, Postbank, ING, Fortis en de SNS bank. Bij deze betaalmethoden wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de internet kassa geleid en wordt de betaling voltooid. Zodra uw betaling is ontvangen, zal Pepita Bonita uw bestelling verwerken. De orderbevestiging komt bij u binnen via e-mail. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen, welke wij vervolgens in behandeling nemen. Tevens is dit uw betalingsbewijs. Het is daarom belangrijk dat U het juiste mailadres opgeeft. Indien u een bestelling onder rembours wenst te ontvangen (betaling van de bestelling + verzendkosten vindt plaats bij aflevering door TNT) of betaling via bankoverschrijving wenst te voldoen, dan kunt u contact met ons opnemen via de website (menu contact) of telefonisch: (0031)  06-515873350 of via mail: info@pepitabonita.nl. Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, modelwijzigingen en typefouten voorbehouden.

BEZORGING
Bestellingen worden in de regel binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van betaling, geleverd op het adres zoals aangegeven op het bestelformulier. Alle informatie welke wordt gegeven via deze site, wordt strikt persoonlijk gebruikt en zullen wij op geen enkele wijze aan derden afstaan.

RETOUREN
Voldoet het produkt niet aan uw verwachting? Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Bent u niet 100% tevreden, dan kunt u binnen 14 dagen een (of
meerdere) artikel(en) zonder problemen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening
Houdt bij het terugsturen rekening met het volgende:
Zorg dat u uw retourzending binnen 14 dagen terugstuurt. De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening.

Terugstortingen
Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk geregeld, uiterlijk binnen 14 dagen.
Retouradres: Pepita Bonita, Boerkade 16, 1811 NJ Alkmaar.

Indien uw klacht terecht is, zullen wij overgaan tot vervanging (indien produkt nog voorradig of na te bestellen is), reparatie of vergoeding van het artikel. Bij beschadiging door de klant, op welke wijze dan ook, zal de klant het recht op vergoeding of vervanging of reparatie van het artikel, verliezen.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.


Pepita Bonita | Bierkade 16 | 1811NJ Alkmaar | +31 (0)6 15873350 | info@pepitabonita.nl
KvK Alkmaar: 37134194 | BTW: NL820 77 84 97B01 |

© 2014 - 2024 Pepita Bonita | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel